top of page

Oh my grip

Selv om jeg virkelig nyter å kunne trene lange, harde økter uten å måtte ta hensyn til Kaia rundt meg i gymmet (#besteforeldre #FTW), så er det ikke alltid jeg har lyst til å trene langt og lenge. Vanligvis er det intervaller jeg tyr til om jeg vil ha en rask løsning, men det er liksom noe annet å kjøre til gymmet for å løpe i 20 min på en mølle, fremfor å bare ta heisen opp i 38ende. Jeg føler det blir bortkastet å ikke ta utnytte av stenger og vekter når jeg likevel er på gymmet liksom. Samtidig har jeg visst ingen problem med å kjøre til gymmet for å løpe 10 kilometer innendørs, til tross for at jeg har gjort et stort poeng over hvor mye jeg har gledet meg til å løpe i frisk luft. Vel, forstå det den som kan, jeg finner i alle fall ikke særlig mye logikk i det, men det er vel bare sånn jeg er da.

Uansett, i dag ville jeg ha en quick fix igjen uten å løpe, og jammen fikk jeg en kjapp, men meget slitsom økt. Jeg er jo ikke verdensmester i å varme opp akkurat, så jeg tror det hele var over på en drøy halvtime. Og det var inkludert selfie-seansen i speilet etterpå 😉

Jeg fant en økt på Instagram som var enkel og ryddig og ganske typisk meg når det gjaldt øvelsesutvalg, så jeg ble fristet til å prøve. Twisten var derimot at alle øvelsene gjordes uten pause omtrent som i et kompleks. Dermed måtte jeg bruke lavere belastning enn hva jeg vanligvis ville hatt i respektive øvelse, men jeg lover at både styrke, kondis og ikke minst grepet fikk kjørt seg likevel.

Jeg gjorde 3 runder av: 10 chins 10 frontbøy @ 40kg 10 push press @ 40kg 10 utfall på hvert bein @ 40kg 10 strakmark @ 40kg 10 foroverlente ro @ 40kg 10 hengende beinhev

Det var en sånn “gøy” økt som var grusom mens den stod på, men kjentes desto bedre når den var over.

Try it!


Ellers kan jeg melde om at jeg blir 32 i morgen. Tror jeg i alle fall ;-P

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page