top of page

Oh my grip

Selv om jeg virkelig nyter å kunne trene lange, harde økter uten å måtte ta hensyn til Kaia rundt meg i gymmet (#besteforeldre #FTW), så er det ikke alltid jeg har lyst til å trene langt og lenge. Vanligvis er det intervaller jeg tyr til om jeg vil ha en rask løsning, men det er liksom noe annet å kjøre til gymmet for å løpe i 20 min på en mølle, fremfor å bare ta heisen opp i 38ende. Jeg føler det blir bortkastet å ikke ta utnytte av stenger og vekter når jeg likevel er på gymmet liksom. Samtidig har jeg visst ingen problem med å kjøre til gymmet for å løpe 10 kilometer innendørs, til tross for at jeg har gjort et stort poeng over hvor mye jeg har gledet meg til å løpe i frisk luft. Vel, forstå det den som kan, jeg finner i alle fall ikke særlig mye logikk i det, men det er vel bare sånn jeg er da.

Uansett, i dag ville jeg ha en quick fix igjen uten å løpe, og jammen fikk jeg en kjapp, men meget slitsom økt. Jeg er jo ikke verdensmester i å varme opp akkurat, så jeg tror det hele var over på en drøy halvtime. Og det var inkludert selfie-seansen i speilet etterpå 😉

Jeg fant en økt på Instagram som var enkel og ryddig og ganske typisk meg når det gjaldt øvelsesutvalg, så jeg ble fristet til å prøve. Twisten var derimot at alle øvelsene gjordes uten pause omtrent som i et kompleks. Dermed måtte jeg bruke lavere belastning enn hva jeg vanligvis ville hatt i respektive øvelse, men jeg lover at både styrke, kondis og ikke minst grepet fikk kjørt seg likevel.

Jeg gjorde 3 runder av: 10 chins 10 frontbøy @ 40kg 10 push press @ 40kg 10 utfall på hvert bein @ 40kg 10 strakmark @ 40kg 10 foroverlente ro @ 40kg 10 hengende beinhev

Det var en sånn “gøy” økt som var grusom mens den stod på, men kjentes desto bedre når den var over.

Try it!


Snaiks!

3 views0 comments
bottom of page