top of page

Oh Happy Day :)

Har ikke krefter til å oppdatere dere om dagens festligheter, så jeg tar det imorgen. Men jeg kan meddele det viktigste: VI VANT, og jeg gjorde min aller første MUSCLE UP!!!!! YEAH BABY!! 😀 😀 😀

Den var ikke i ringer, og den var ikke vakker. Men fy søren for en ufattelig rå følelse da jeg plutselig kom meg over stanga. På første forsøk. Det verste er at det ikke var så vanskelig heller! Jeg er sjokkert 😀

Så, så fort hendene mine har grodd (de mangler litt hud etter to dager med for mye løfting av ting..) er det iallefall en jente som skal øve segpå finere muscle ups.

Jeg måtte jo demonstrere det nye trikset mitt på film, men bare husk at jeg hadde gjort en del krevende økter før dette, så please ikke diss “teknikken” min 😉 Jeg kommer sterkere tilbake med bedre kvalitet! …satser jeg på iallefall 😉 Here we go:


Åh, ja, forresten, jeg perset på frivending med støt også! 68 kilo, rett opp 😀 Hæpi!


Team Boom!Shakalaka!


Håper dere har hatt en like topp helg som meg! Imorgen er det back to business. Akkurat nå skulle jeg ønske at arbeidsuka startet på mandag her også som hjemme i Norge.. Men! Kan ikke få i pose og sekk!

..Og jeg har hatt 7 (eller var det 8?) skiver med nutella til middag idag, så jeg klarer absolutt ikke 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page