Og jeg som ikke engang liker roing!

Jeg har noen venner hjemme i Norge som jeg ikke tror er helt vel bevart. En av dem kalles syrekongen, så det sier vel sitt! De hadde iallefall satt sammen en crossfit økt som så så forferdelig ut at jeg helt enkelt ikke kunne la være å prøve! Derfor ble dagens andre økt som følger:

Liiiiitt roing bare! Sjitt jeg misliker å ro! Mamma og pappa har romaskin hjemme, så det spørs om jeg ikke må bli litt venn med den i jula, jeg ror jo som en pingle! Lett at jeg heller vil løpe intervaller enn å sitte å dra i den der greia!

Kjenner meg mildt mørbanket i lårene nå iallefall, så det spørs om det ikke bare blir en rolig joggetur i morgen eller noe. Siste arbeidsdag før juleferie!! Oh lord, som jeg gleder meg!

Nå er jeg stappmett på kjøttdeig og blomkålstappe og klar for sovings 🙂

God natt fininger!

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png