top of page

Og dagen før det

Jeg har gjort økten nedenfor ørten ganger før, og til og med filmet og vist dere allerede, men, nå var det lenge siden sist, og så har jeg jo endret litt. Da jeg kom på denne økten var vi på helgetur i Abu Dhabi, og trente dermed på hotell. Derfor gjorde jeg 1-arms ro, men siden jeg liker chins bedre har roen blitt byttet ut.

Nå ser økten ut som følger: 3 runder av: 15 + 15 bulgarske splitt @ 2 x 16kg 15 pushups med eleverte bein 15 + 15 utfall bakover fra step @ 2 x 16kg 15 chins 15 thrusters @ 2 x 16kg

Og dersom noen har lyst å se hvordan økten så ut da jeg og Kaia (for hun lå i magen min!) gjorde den i Abu Dhabi, så har dere den gamle versjonen her:

Dette er en super økt om du ikke har så mye tid eller utstyr til rådighet- prøv den!

..eller ikke. Du bestemmer altså ;-P

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page