top of page

Nye treningsklær :-)

Her om dagen sa jeg til Ian at jeg trengte noen nye treningsklær fordi jeg nesten ikke hadde noen. Da så han bare rart på meg, og kom med mange forklaringer som jeg fint lot passere det ene øret før det kom ut igjen på det andre øret. Det blir alltid sånn når jeg og han snakker om klær og shopping – vi er like glade i nye klær begge to, så egentlig han ingen av oss noe vi skulle sagt. Men for the record: jeg har alltid rett.

Og jeg har faktisk rett denne gangen Spesielt etter at jeg har bjynt å blogge og tar litt bilder når jeg trener, ser jeg virkelig hvor lite træningsklær jeg har. Jeg har jo på meg samme t-skjorte hver dag jo!! Men jeg vasker den altså, jeg lover! 😉

Uansett, her om dagen fikk jeg iallefall nye treningsklær! Dog ikke fra Ian 😉 Se så fine!


Det er første gang jeg tester Mitchi Sportswear og jeg må si so far so good! Spesielt sportstoppen må det bli flere av. Til og med JEG fikk jo fine treningspupper i den.

Problemet er jo bare at mye vil ha mer. Jeg (som egentlig ikke er noe fan av lilla i det hele tatt) falt for eksempel pladask for denne buksen her. Mulig jeg ble lurt av den fine leggen til modellen bare, men jeg synes iallefall at buksen så skikkelig digg ut.

Men jeg er jo godt fornøyd med den buksen jeg allerede har altså- den har jo curves on my curves- love it 😉


Ja, og videre vet dere jo hvordan det går om man har liiiitt tid til overs og et kamera for hånden 😉Sånn ja, det holdet nå 😉

Nok en dag har flydd avgårde her i Dubailand. Ser noen av dere begynner å lure på AFPT sitt sommerkurs i Dubai- jeg kommer tilbake til det!!!

Ha en forsatt fin kveld dere som ennå har et par timer igjen før det blir leggetid! Godnatt 🙂

#curves #Dubai #MitchiSportswear

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page