top of page

Ny hobby in the making..?

Igår hadde jeg en litt annerledes og veldig gøy formiddag. Dubai har nemlig annet å by på enn bare strender å shoppingsentre, så igår var vi å klatret!


Ian og Candice klar for klatring på Adventure HQ i DubaiJeg var også klar som ett egg!


Speaking of eggs…


Ian, jeg og Candice (Candice eier crossfitboxen som vi trener på!)


I tillegg til at det var kjempegøy, var det jo nesten som en treningsøkt! Siden jeg ikke er en mester på klatring, og ikke akkuratt har en smart teknikk, ble det ganske tungt i armer og grep etter en stund. Og siden vi hadde betalt for kun 30 min ville vi jo ikke sløse bort tid på å henge rundt, så det ble heller ikke så mye pause mellom hvert klatreforsøk.


Klatrere i aksjon!Her fikk jeg bare bruke de hvite dingsene å holde i- VANSKELIG!


Hit skal jeg tilbake, for dette var gøy!

Nå blir det mer trening. Skal treffe Candice og vi skal prøve oss på Crossfit Norge sin Big Dawg Challenge! Mer om det senere 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page