Ny favoritt in the making?

Som dere kanskje vet fra liker jeg godt sirkeløkter som er tunge, men ikke for tidkrevende, som for eksempel denne og denne. Og jeg tror faktisk at dagens økt kommer til å bli en slik gjenganger den også.

4 runder av: 10 knebøy @ 80kg 10 nøytrale pullup 10 strakmark @ 90kg 10 push press @ 50kg 10 strikte toes to bar

Ingen hokus pokus eller svært avanserte greier i det hele tatt, men en fin gjennomkjøring av hele kroppen. Og det beste av alt; det hele var over i løpet av drøye 40 min.

Ønsker du å prøve du også er alså greia å finne en belastning som er så nære din 10 rep maksimum som mulig for respektive øvelse, og å kjøre gjennom alle 5 øvelser uten så altfor lange pauser. Jeg tok en ganske bra pause etter hver runde, men det må være lov spør du meg.

Gudd løkk 😀


photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

Nå har jeg og Ian hatt hjemmelagte rundstykker med norskt pålegg til middag for tredje dagen på rad, etterfulgt av norskt smågodt- også for tredje dagen på rad. Jeg klager ikke ass 😉

I’m signing out Peace.

0 views0 comments