top of page

Not so smart move…

Herregud.

Etter at jeg hadde signet meg opp til 10km løpet fikk jeg jo som nevnt litt prestasjonsangst for å ikke kunne klare å slå fjorårets tid. Da fikk jeg den geniale tanken at dersom jeg løp hele marathonet istedet, så ville jeg jo ikke ha noen tid å slå. Uten å tenke videre over det sendte jeg mail til arrangørene av Dubai Marathon der jeg stilte ett spørsmål om det var mulig å endre distanse etter at man hadde meldt seg på.

Vel, jeg har nå fått en mail der det står at de allerede har endret påmeldingen min til marathon istedet for 10km!!!


Photo on 1-5-13 at 12.33 AM

HOLY SHITBALLS!!!

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Men jeg kan vel strengt tatt skrive enda en mail og endre påmeldingen til 10km igjen.. Samtidig tenker jeg jo litt “kan eks-kona til Tom Cruise, så kan jeg”!

Eller?

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page