top of page

Norsk TV og barnematbibel

Vi har fått en genial TV-boks som gir oss tilgang til en haug av filmer, serier og kanaler. Inkludert skandinaviske kanaler. Fy søren så gøy! For jeg har nemlig savnet norsk TV. Senkveld og God Morgen Norge liksom. Ikke det at jeg følger så nøye med på sistnevnte, men det er så koselig å ha det på i bakgrunnen- særlig når man bor i Dubai.

Gleden var ekstra stor da jeg i morges kunne sette på TV2 og se søte Malin som gikk i klassen til Ian da vi studerte i Stockholm. Hun var på God Morgen Norge for å snakke om boken hun har skrevet om barnemat, Den Lille Barnematbibelen.

Malin og jeg ble gode venner i Stockholm, så det å vise frem boken hennes på bloggen her og reklamere litt for henne er nok noe jeg uansett hadde gjort, men nå er det jo ekstra relevant siden Kaia snart er stor nok til å begynne å spise mat. For ikke å snakke om hjelpsomt. For guess what, jeg kan jo ingenting om å gi mat til barn jeg! Det hadde jo vært mest naturlig å spørre venninner som har vært gjennom det samme om råd, og det kommer jeg forsatt til å gjøre når den dagen kommer altså, men bare fra det lille jeg allerede har lest i boken kjenner jeg at den kommer til å bli til god hjelp. Ekstra betryggende er det jo at hun har skrevet den sammen med svigerfaren sin som er lege, og at hun selv har to søte små selvsagt 😉
Gratulerer med bok Malin, jeg gleder meg til å lese mer i den 😀

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page