No filter needed

Tenkte det var på tide å dele noen glimt fra Avoriaz med dere, så her en liten bildebombe fra våre 4 første dager på skiferie:


fremme i Avoriaz lørdag formiddag etter en lang, varm og søvnløs natt på flyetén stk glad gutt som er happy for å (endelig!) være på skiturbiler er bannlyst i Avoriaz, så hest og kjerre er ett vanlig syn. Koselig!Martha & Hallvard, supert reisefølge 🙂mr. & mrs. Houghtonførste lunch på turen- I can live with this 😉utendørs buffet, nesten som Dubai jo!Franskmennene kan sine pateer og oster 😀..norsk laks kanskje?klar for første dag i trekketen annerledes heis-selfie 😉guttene planlegger hvilke ruter vi skal prøve oss påmin elsk på plass i sitt rette element. Tror den mannen har snakket om en skiferie som dette siden jeg traff ham for 9 år siden! Finally 😀og hun klager ikke denne frøkna heller!enda en ny versjon av heis-selfiesøtiser 🙂straight to the biceps, eller hur?fin utsikt, fine folk 🙂fin utsikt, fine folk 2 😉og så disse to 😀solnedgang (på en måte)bring on day 2 i trekket!#nofreakinfilterAvoriaz som man ser nedi bakken her er bare en liten del av ett stort kompleks kalt Port du Soleil. Vi starter i Frankrike og helt plutselig er vi i Sveits liksom!i gondol på vei opp fra bunnen av en bakke. Lurer på om vi hadde vært i Sveits her en liten svipptur..? Jeg har ikke peiling..to gutter som er klare for lunch i solsteiken- i Sveitsganske klare disse to også 😉and lunch is served!Ian og Hallvard testet en sveitsisk delikatesse: stekt (?) brød med ost, bacon og eggså en liten powernap- slitsomt på ferie ass!standard.. 😀ny dag, nye skibriller, ny selfie 😉hjemmelaget lunch dag 3. Turens beste om du spør meg 😉 #doyouevenegg?gutta rett i ølen etter tredje dag i trekketog hjemmelaget middag. Ikke noe after-ski på denne sunne ungdommen nei! 😀


Bildene lyver ikke, vi koser rompa av oss. Vi legger oss uten vekkerklokke, står på ski, spiser godt og tar alt veldig med ro- eksakt som en ferie skal være! Dag 4 i trekket, altså idag, ble for eksempel plutselig bare til en halvdag da vi alle mann gikk i matkoma etter en stor god lunch.

Og nå sgner jeg out her, jeg må jo tross alt slappe litt mer av 😉 Aaaaah, digg!

#Avoriaz

2 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png