top of page

Nike Blast 2014

Trening. Smågodt. Og Keso.

Der har dere min helg folkens! Og så kan vi jo legge til gangsperre fra en annen verden. Men man må vel regne med såpass når man lar en styrketreningsjente gjøre gruppetimer en hel helg 😉

Nike Blast har levert som vanlig. Tidligere år har jeg måttet lete bra på timeplanen etter “funksjonelle treningstimer”, dvs timer uten for mye koregrafi (jeg trenger jo en uke for å lære meg koregrafien vanlige jenter fikser på 45 minutter!), men i år var det så mange Inger-vennlige timer at det var vanskelig å velge. Jeg endte opp med følgende timer og forelesninger:

Lørdag: Boundless Energy; foredrag av Charles Poliquin NTC Power and Grace; 45 min styrke, cardio & flex NTC Strong Skills; 45 min styrke, cardio & core Maximize your learning process; foredrag av Charles Poliquin NTC Train to Run; 45 min cardio & intervall Handstand Experience; 45 min balanse & håndstående World class excellence in strength training; foredrag av Charles Poliquin

Søndag: KB Kickboxing; 45 min kettlebells & styrke FREE; 45 min core, intervall & styrke NTC Strong Skills; 45 min styrke & cardio Movement behind Olympic Lift; 45 min styrke & teknikk Why am I not getting the results I deserve; foredrag av Ian Houghton, aka my elsk 🙂

Jeg skal prøve å skrive ett slags referat fra foredragene, iallefall Ian sitt, men i skrivende stund er jeg for trøtt og lat til å gjøre noe annet enn å se en episode Greys Anatomy og å spise snop 😉


20140202-081425 pm.jpg

I morgen går turen tilbake til Dubai igjen, men før det rekker vi en siste skandinavisk frokost- gleder meg allerede 😀

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page