top of page

Nike Blast 2013

Nike Blast er ett 2-dagers event fyllt med gruppetimer, forelseninger, underholdning, dans og en hel haug treningsmotivasjon. Hvem som helst kan delta, men jeg har fått inntrykk av at det er mange gruppetreningsinstruktører som går på eventet for å få inspirasjon til egne timer.

Dersom dere ser for dere en glissen gymsal når jeg sier gruppetrening, er det ganske langt fra sannheten. Globen i Stockholm, som er arenaen for eventet gjøres nærmest om til ett eneste stort diskotek, og helgen er gjennomført til de grader med pynt, lys, film og meeeeget kul musikk. Selv om jeg som dere vet ikke er en typisk gruppetimejente, er det umulig å la være å bli dratt med av stemningen. At instruktørene er av beste kvalitet i tillegg er jo heller ikke å forakte.

Eventet foregår over 2 dager, og omtrent hver klokketime fra klokken ni til seks kan man velge mellom 5 ulike gruppetimer. Orker man ikke trene kan man gå på forelesning. Til sammen blir det hele 80 ulike gruppetimer og 15 forelesninger! FY SØREN ass!!

Jeg har nok blitt litt lat på mine gamle dager (første året jeg deltok var jeg med på så mange timer og svettet så mye at det var vanskelig å blunke til slutt!), men fikk iallefall deltatt på 7 timer i tillegg til 2 forelesninger denne gangen.

Det er en tilsynelatende trend at én time “gjør” hele eventet for meg. I 2011 var det en time kalt “Piloxing” som gjorde best inntrykk hos meg. Dama som holdt timen var en ca 45 år gammel Hollywood-frue som kort sagt var helt rå. Ifjor var det “Nike Free” som var den desidert beste timen. Det var også mye på grunn av instruktøren, i tillegg til at selve treningen var mer funksjonell og bevegelsene ble gjort i den berømte full range of motion!

I år er det timen “NTC Train to Run 2” jeg kommer til å huske best. Selve timen var egentlig ikke noe utenom det vanlige, men vi gjorde sprints- og dere, HO.LY.SHIT så DEILIG det var å løpe fort igjen!!! Både hofte, rumpe, knær og legger fungerte som normalt, og jeg kjente nærmest at kroppen takket meg for å endelig bruke den til det den er designet for. Jogging er ikke naturlig (iallefall ikke om man jogger 42km!)- sprinting derimot, åååh… ♥♥♥

Var det noen av dere som var på årets event?


510e809e768642.20824502
1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page