Nike Blast 2012

Fy så raskt denne helgen har gått! Det er jo bare 2 minutter og 43 sekunder siden jeg satt på flyet og gledet meg til å lande i Stockholm, og nå er vi allerede tilbake i Dubai igjen! Tiden går altfor fort når man har det gøy! Men når det er sagt, så var det jo ikke helt feil å komme tilbake til varmegrader igjen heller 😉


lenge til jeg skal ha på meg boblejakke igjen, og godt er det!


Nike Blast 2012 var som forventet helt topp. Selv om jeg ikke er en gruppetreningsjente (..lenger) er det noe med kombinasjonen av kul musikk og live DJ’ing, energifyllte og fit as f**k instruktører og et lokal som minner mer om et rått utested enn en gymsal som gjør at det hele blir en fantastisk opplevelse. At man får svettet og trent litt i tillegg er jo bare en bonus.

Det ble INGENTING soving på meg på flyet hjem inatt, så nå er jeg så trøtt at det kjennes ut som at jeg har vært på tidenes fyllekule! Derfor orker jeg ikke å skrive så mye mer! Så her kommer heller et lite glimt av helgen i bilder:


turister i Stockholmdu och jag..fredagslunsj- fantastisk god bagel på Bagel Streetlørdagen startet litt i tidligste laget for enkelte 😉gollasen min!på plass i Globen klar for å få rompa i gir!..og for å svette littprøvde meg å en step-time og her demonstrerer jeg nivået på den. Litt over my league for å si det sånn! Koordinasjonen min kan du få kjøpe billig av meg 😉