top of page

Nesten som vanlig

Jeg misliker sterkt å ikke få trene som jeg ønsker, og svært travle dager på jobb i det siste har gjort at jeg ikke har hatt verken tid eller overskudd til kvalitetstrening. Det blir jo fortsatt mellom 5 og 6 økter i uken, men det er mer kvantitet enn kvalitet på treningene.

Men idag var det bra! Ikke bare gjorde jeg tunge knebøy- jeg gjorde jo til og med en metcon før jeg tok frokost! Jeg kjente jo nesten at jeg var litt stolt etterpå jo 😀

A1) 6 x 3 frivendinger @ 65 kg B1) 5 x 5 knebøy @ 90 kg

Deretter, for time: 15 ground-to-overhead @ 25 kg 15 burpee box-overs 15 ground-to-overhead @ 35 kg 15 burpee box-overs 15 ground-to-overhead @ 45 kg


photo

Metconen så for øvrig ut som den gjorde pga det er den økten jentene som deltar i morgendagens Weekly Sprint Challenge skal gjøre. Dersom det var noen som lurte på hvorfor frøkna plutselig dreiv med burpee-box overs liksom.

Kanskje det blir en bra økt imorgen også- hvem vet 😉 Jeg takker iallefall for dagens og krysser  fingrene!

Ha en fin kveld people, gudd nait 🙂

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page