top of page

Neste stopp: AFPT Convention

Koffertene er pakket og vi er klare for å vende nesene mot Oslo i morgen tidlig. Der blir vi en uke før turen går tilbake til ørkenen neste mandag. Så selv om Egersunds-ferien er over for denne gang får vi ennå nyte noen dager med frisk, norsk luft.

Til helgen går årets AFPT Convention av stabelen, og i dagene før er vi så heldige å for lov til å henge med alle de andre foreleserne på Holmsbu hotell.

Convention blir litt annerledes for meg i år. For det første skal jeg jo forelese (for pokker!), og for det andre har vi med Kaia. Det betyr jo at jeg ikke kommer til å få med meg alle forelesningene, men det får så være. Jeg og Kaia skal henge i lobbyen og småprate med folk i pausene og sånt- det er jo nesten like morsomt som alt annet! Dette er altså en helg med masse ny info, men også sosialt samvær og nye bekjentskaper. Jeg gleder meg!

Listen over forelesere er latterlig imponerende i år, men til tross for store navn som Alan Aragon og Brad Schoenfeld er det Silje Mariela sin forelesning jeg ser mest fram i mot. Hun skal snakke om jenter og kropp, og siden jeg er en jente som har en kropp blir det ganske relevant 😉


Det er altså forsatt fullt mulig å delta på Conventionen til helgen. Sjekk her for info om påmelding.

…det der var altså #reklame 😀

Gudd nait, I’m out!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page