top of page

Nervøs!

Nå har jeg stått opp midt i natten for idag skal jeg løpe 10km løpet! Litt nervøs skal jeg innrømme at jeg er, men jeg blir alltid nervøs av sånne ting! Jeg skal jo bare gjøre mitt beste og har jo ingen tidligere tid å slå en gang, så jeg vet egentlig ikke hva jeg stresser for!

Jeg hadde jo som nevnt litt startproblemer her om dagen når jeg prøvde meg på 62.5kg OHS. I ett av forsøkene havnet stanga (som forsatt veide 62.5kg!!) rett ned på låret mitt. Det resulterte jo i ei lårhøne til de grader som jeg kjenner for hvert steg jeg tar, så det kan bli spennende å se hvordan det blir å løpe idag.

Ian skulle prøve å gjøre det bedre med nåling. Visstnok skal dette framskynde kroppens egen helbredelsesprosess (vet ikke om det er et ord men klokken er bare ti på 6 her og jeg er ikke våken ennå!). Det var ikke særlig godt.. Jeg er nok en større pingle enn jeg trodde..


Sååå gøy syntes jeg at det var..


Ja, jeg måtte grine litt..

Men nå er jeg altså glad igjen! Må stikke, gotta run sort of speak 😉

Wish me luck!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page