top of page

Nervøøøøøøøøs

Imorgen braker det løs og jeg er så nervøs at jeg priser meg lykkelig om jeg får ett par timer på øyet inatt.

Jeg skal tross alt konkurrere mot de beste i verden (!), så det handler vel bare om å gjøre sitt beste og å prøve å ha det så gøy som mulig. Etterpå kan jeg jo uansett si at jeg har konkurrert mot selveste Annie Thorisdottir og Lindsey Venezuela, og da betyr strengt tatt ikke plassering så mye 😀

Så lenge jeg ikke ender opp som har her fyren så skal jeg være fornøyd:


20130911-110859 PM.jpg

Det er altså Ian, totaaalt utslitt etter fjorårets finale, og fyren i grått er His Highness Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum aka prinsen av Dubai. Hahahaha, snakk om honeybadgerstil på Ian! Epic 😀

Nå skal jeg prøve å sove- wish me luck!

2 views0 comments

Comments


bottom of page