top of page

Negative workout = positive outcome

Stikker innom med litt bilder fra dagens trening før det blir sovings!

Som nevnt tok jeg med Elisabeth for å teste crossfit-treningen idag, og jeg tror den ble godkjent. Slitne og svette ble vi iallefall, og det liker vi jo 😉 Styrkedelen bestod av chins, og vi gjorde 8(!) sett med 6 stk negative chins! En negativ chin innebærer at man bruker lang tid på å senke ned til utstrakte armer. Jo saktere, jo tyngre, og dess mer treningseffekt får du. Negativt er ikke alltid bare negativt 😉

Dersom du ikke klarer å gjøre chins eller pullups med egen kroppsvekt, er negative chins en kjempebra måte å lære det på. Stå på en kasse el.l og hopp opp for å hjelpe med selve pullupen slik at du får haka over stanga. Senk deretter ned så sakte du klarer til armene er utstrekt. Gjenta. Det sies at om man klarer bruke hele 30 sekunder på å senke seg ned, så bør man klare å gjøre en chins. Øv deg på negative chins og test selv!

Tok med kamera på trening idag, så her kommer litt bilder (denne gang i svart/hvitt til en forandring) :


Elisabeth syntes det var litt eksklusivt å ta taxi til trening, welcome to Dubai sier jeg bare!



Elisabeth klar for sin debut som crossfitter



negative chins in action



my strong lady!



sett nr 7- to slitne jenter..



etter alle chinsene var det klart for dagens WOD som bestod av 10 runder med 10 KB swings og 10 box jump. Det var akkurat 10 runder for mye det!



2 stk slitne men fornøyde jenter. Tenk at noe som krever så mye energi kan gi så mye energi tilbake! Liker 🙂


Nå er klokka mye i Dubailand og jeg har 2 tidlige kunder imorgen (mens visse andre skal ligge på rooftopen å slikke sol :-P) så jeg skulle ha sovet for lenge siden. I’m signing out!

God natt folkens!

1 view0 comments
bottom of page