top of page

Når storebror får bestemme

Jeg klarer med all sannsynlighet ikke å gå normalt på 17. mai, for i dag har jeg trent bein med storebror, og det var alt annet enn en typisk Inger-økt.

Det begynte i kjent stil med knebøy, men deretter ble det maskin-pump for alle penga, og på ett tidspunkt hadde jeg både vondt i hodet og var småkvalm.

Men det var kjempegøy altså! Mamma og pappa gikk tur med Kaia, så jeg kunne fokusere 100 prosent på treningen, og så var det jo “gøy” å la noen andre bestemme opplegget for en gangs skyld. Jeg sier “gøy”, fordi jeg vet at jeg kommer til å angre når jeg våkner i morgen.

A1) 4 x 8 knebøy B1) 3 x 20 hack squat maskin C1) 3 x 20 leg extension D1) 4 x 12 leg curl E1) 3 x 20 hip thrust i Booty builder- maskin
Den Booty Builder- maskinen var forresten helt fantastisk! Det er lenge siden jeg har gjort en øvelse som kjentes så bra i rumpestumpen. Skulle gjerne hatt en sånn på SHP dersom den ikke var så gigantisk.

Takk for trenings da Ole (I guess..)

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page