top of page

Når Ian bestemmer

…ser treningsøkten sånn ut. Dvs en hel del mer variasjon, nye øvelser, og bevegelser i andre plan enn kun sagitalplan. Jeg er jo en sucker for “keep it simple stupid”, men i forigårs ba jeg altså Ian lage en økt til meg, og jeg kan ikke si jeg angret i ettertid. Det var en kjempegøy økt som jeg absolutt synes du skal teste. Om du vil. Jeg skal i alle fall gjøre den igjen. Må bare vente til gangsperren i hamstrings og rumpe går over- den der RDL- varianten satte sine spor ass!

A1) 4 x 6+6+6 3-position 1-leg RDL @ 2 x 16kg A2) 4 x 6 1-arm Arnold press @ 16kg B1) 3 x 12 1-arm half kneeling lat pulldown B2) 3 x 12 shrimp squat C1) 3 x 16 joy stick rotasjon @ 30kg C2) 3 x 10 toes to bar

Dette var som nevnt på onsdag. Jeg fikk bestemme under dagens #familygymtime, og knebøy, press, utfall og pullups stod på menyen. Why change a winning team liksom 😉

God helg! Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page