top of page

Når gode råd er dyre

Halla folkens!

Jeg har egentlig ikke tid til å blogge, men la meg presisere noen kjappe fakta:

1. Jeg er så nervøs for konkurransen på torsdag at jeg har ikke hatt hvilepuls på det jeg kan huske

2. På lørdag reiser jeg og Ian på bryllupsreise til Thailand! 🙂

3. De har redusert antall kg på markløftene i Fitness Challengen siden flere av jentene ikke engang klarte å løfte vekten i uthvilt tilstand- der mistet jeg mye av fordelen jeg hadde..

4. Førstepremien som tidligere var 50 000 dhs har nå ØKT TIL 100 000 dhs = 160 000 NOK!!! 5. Nevnte jeg det med hvilepuls? Seriøst, jeg får sug i magen og hjertebank hver gang jeg tenker på konkurransen (hvilket er omtrent 97% av tiden)

6. Magen min har oppført seg funky de to siste døgnene. Det har påvirket både søvnkvalitet og matlyst. Først trodde jeg det var pga nervøsiteten, men nå er jeg redd det er noe annet og det er her dere kommer inn; er det noen som har gode råd til hvordan man kan roe ned en “lettere” nervøs mage??

Svar mottas med takk 🙂


skeptisk..

Stor klem fra meg! . . . og en ekstra stor klem til verdens beste mamma 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page