top of page

Når besøket drar

..blir det plutselig veldig tomt i leiligheten. Kaia var jo helt forvirret da hun våknet i går og kompisen William ikke var å finne noen steder. Hun så til og med etter ham bak gardinene, og da smeltet i alle fall mitt hjerte litt.

Det har vært en koselig uke med besøk og liv i leiren. Selv om det har blitt litt uvanlig mye tid foran dataen for min del (#styrketreningmedingerindubai), har jeg virkelig kost meg med besøk. Leiligheten blir fortere skitten og rotete, det blir mer klesvask og oppvask, men jammen blir det mer moro også! Det er forskjell på å tolorere at noen bor hos en, og å like å ha de på besøk, og Jøran og Carina er virkelig gjester som jeg liker å ha boende. Og så slo tanken meg, at Carina og jeg egentlig kun kjenner hverandre fordi Jøran og Ian er kompiser, men bedre “bonusvenninne” skal man lete lenge etter! Gleder meg allerede til neste gang vi ses 🙂


God helg partypeople!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page