top of page

My Precious

Helt siden vi åpnet SHP (for ganske så nøyaktig 2 år siden!) har jeg ønsket meg en tredemølle på jobb. Men ikke hvilken som helst tredemølle- jeg ville ha en Woodway. Og siden den ikke akkurat er å finne i billigkroken på IKEA har jeg måttet ventet en stund på at vi skulle få råd. Men nå, nå er den her! My freakin precious! 😀

Dere kan tro det var glede i heimen når den kom på plass i sist uke. Jeg innviet den samme dag ved å kjøre 4 x 4 intervaller, sånn for uvanlighetens skyld liksom, og tidligere denne uken testet jeg den for langkjøring, dvs iallefall 7 kilometer. Idag ble det først 10 stk 45/15 sekunds-intervaller, etterfulgt av 5 stk 30/30 sekunds-intervaller. Jeg hadde jo forsåvidt trent tidligere idag, men mølla stod liksom bare å ropte på meg så da hadde jeg ikke noe valg.

Har dere ikke testet å løpe på en Woodway enda anbefaler jeg dere sterkt å ta turen til Dubai for å teste! …eller til hvilket som helst annet gym som har samme mølle for da blir det nok en rimeligere løpeøkt.. Men uansett, den kan ikke beskrives, den må oppleves. Hvert steg kjennes lett og man bare flyter frem. Jeg er iallefall solgt!


photo

Nå er magen mett etter tacorester fra igår, og både jeg og husbonden er klare for loppekassen. Så, jeg sier herved god natt og farvel.

Og ja forresten, GOD PÅSKE og sånn også 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page