top of page

My little sidekick

Altså, vi snakker absolutt ikke #quickfix når Kaia er med meg i gymmet, men når gymmet er ledig, som i dag, så gjør det meg ingenting at en éntimes-økt plutselig tar to timer. Jeg hadde ikke trent styrke siden sist helg, så jeg var bare glad jeg fikk til en økt i det hele tatt 😉

A1) 5 x 8 hang power clean & jerk @ 50kg A2) 5 x 10 neutral grip pullups B1) 3 x 20 alternating reverse lunges @ 60kg B2) 3 x 10 Arnold press @ 2 x 14kg C1) 2 x 10 GHR C2) 2 x 10 reverse hyper w/hold C3) 2 x 10 toes to bar

Om ikke annet blir i alle fall treningsvideoen mye søtere når en liten skrott plutselig kryper inn i bildet. ..synes mora i alle fall 😉

Tidlig i morges reiste Ian til Stavanger for å forelese for AFPT igjen, men om noen få timer kommer mamma og pappa! GJETT om det gledes!

Jeg stikker og legger meg, så går tiden litt fortere 😉 Snaiks og god helg!

2 views0 comments
bottom of page