top of page

My elsk, 31 år

I dag er ingen vanlig dag for i dag er det jammen Ian sin bursdag!!! I den anledning har jeg booket oss inn på ett fint hotel i Ras Al Khaimah (en av de 7 emiratene som utgjør de Forente Arabiske Emirater) for helgen, men vår lille getaway skulle visst få en litt annen start enn planlagt.

Jeg sitter nemlig i skrivende stund og venter på at Ian skal bli ferdig hos doktoren! Bursdagsbarnet skadet ryggen (igjen!) på treningen i morges, og med tanke på at den mannen aldri har vært hos doktoren så lenge jeg har kjent ham (iallefall ca), så tror jeg vi kan si det ikke bare var bittelitt ubehagelig liksom. Men, helt katastrofe kan det jo heller ikke være siden han forsatt vil at vi skal sjekke inn på hotell for helgen. Flaks at planen ikke var så mye annet enn å ligge i horisontalen på en solseng/hotellseng uansett 😉

Snille Richard på jobb hadde bestillt kake som vi heldigvis fikk tid til å smake på før vi dro til doktoren. Og vanligvis er jeg ikke så veldig fan av slike kjøpekaker, men denne var faktisk veldig god. Meget bra post-workout frokost må jeg si etter en helt jævlig (pardon my French) høyrepsøkt.

GRATULERER MED DAGEN DA, elsk! Det er visst ikke bare bare å bli gammel :-O

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page