top of page

Muligens den beste burgeren jeg har spist

Jeg elsker mange ting. Jeg elsker selvfølgelig Ian, jeg elsker å sove, og jeg virkelig elsker mat! Jeg synes nesten synd på folk som ikke setter pris på et godt måltid, for de går virkelig glipp av mange gleder her i livet! Are you with me people??

Igår hadde jeg og Elisabeth virkelig et elsk-måltid. Først prøvde vi å nærmere sagt ruinere våre egne hamstrings og glutes med en killer treningsøkt, deretter “skeiet” vi ut med noe som må være den beste burgeren jeg har spist. Og jeg har spist mange burgere i mitt liv! Vet ikke om det var fordi vi begge var veldig sultne, men det var iallefall to lykkelige jenter som satt på BurgerFuel på Jumeirah Beach Residence igår 😉


…anyways, som vanlig blir det jo litt bilder av sånt 😉


ekstremt klare for mat!


jada, klart vi tar bilder i heisen også!jeg tror jammen Elisabeth koser seg på ferie i Dubaija, hun gjør nok det 😉koser meg en hel haug jeg også!endelig mat! som ernæringsfysiolog skal jeg vel egentlig fraråde fra grasy hamburgere og slike ting- men fy søren så godt! Definitivt verdt hver eneste kalori, gram fett og karbohydrat!!Elisabeth skulle pose for meg, men hun klarte ikke vente. Forstår henne godt jeg 😉


Flaks at vi liker å trene begge to! Apropo det, vi har akkurat hatt oss en overkroppsøkt her på morgenkvisten, øvelser og bilder kommer 😉

Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page