top of page

Morning sickness my ass!

Jeg føler jeg har vært i bakrus de siste 3 månedene. Du vet, trøtt, kvalm, og det eneste som frister av mat er chips og pomfri. For ikke å glemme en forferdelig hodepine! Den har nesten vært verst ass, for når jeg har veldig vondt i hodet blir jeg ofte kvalm også, og da er vi liksom på an igjen. Jeg har ikke kastet opp en eneste gang (foruten en liten gulp i vasken da jeg pusste tennene i går- sorry om det var too much info!), men er til gjengjeld uggen stort sett hele dagen istedet. Det burde ikke hete morgenkvalme når det varer all føkkings day long. Just sayin.

Noen dager er selvsagt bedre enn andre, f.eks da vi var i København var jeg ganske fin i formen egentlig (utenom taxituren hjem fra arenaen på søndagen, da var det like før jeg måtte be taxisjåføren stoppe slik at jeg kunne hilse på elgen i veikanten), og noen dager mye verre. I går og forigår var slike dager. Heldigvis hadde jeg ikke så mange kunder på tirsdagen. To morgenkunder og så ingenting før 7 om kvelden. Da priser jeg meg lykkelig for å ikke ha en “vanlig” jobb ass. Men i går var det ganske slag i slag og jeg hadde egentlig kunder fra halv 8 på morningen til 8 på kvelden. Etter 4-kunden måtte jeg krype til korset og gi kveldskunden til en kollega, og jeg gikk hjem til sengen hvor jeg ble liggende til i morges.

Men altså, dere må ikke misforstå, jeg er jo superhappy for å være gravid, og vet at dette er en del av gamet, jeg har bare alltid vært veldig flink til å klage også 😉 Så bare with me please.

Bildet har forøvrig ingenting å gjøre med hverken kvalme eller hodepine, jeg søenger det helt enkelt opp for å vise at jeg egentlig er en glad og positiv person, for å veie opp for sytinga mi liksom 😉

Ha en fin dag!

Takk kjære Gud for at det er helg allerede i morgen!!!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page