top of page

Morgentrening

Jeg liker svært godt å trene på morningen. Men jeg liker også svært godt å sove om morningen, så det er jo ekstra godt å trene på morningen dersom jeg ikke trenger å stå tidligere opp for å gjøre det 😉 Idag fikk jeg både sove ut og trent før frokost- med andre ord: en bra start på dagen!

Angående det å spise eller ikke spise før morgentrening, så er det vel som med alt annet: det kommer an på målsetningen. Dersom man skal trene for å prestere bedre i noe, er det kanskje lurest å ha noe næring i kroppen før man starter. Da får man mer ut av treningen. Dersom man “bare” vil forbrenne litt ekstra kan man like gjerne trene uten om man føler for det. Med et par gram (les:10g) BCAA som supplement før treningen trenger man iallefall ikke være redd for å miste muskelmasse.


good to go!vi startet med litt "man tager vad man haver oppvarming"Elisabeth har tatt kurs i red-cordtrening, og prøvde å drepe hamstringsene mine med denne øvelsen.. oppvarming sa du?det er viktig å ha det gøy på trening også 😉


Dagens crossfitinspirerte økt bestod av følgende:

1o jumping lunges (hoppende utfall) 10 burpees (armeheving + spensthopp) 10 jacks (ryggliggende mageøvning der armer og ben løftes opp mot hverandre) ca 100 m sprint (…som allerede før vi hadde startet gikk over til jogging)

Vi gjorde 10 runder, og det var nok skal jeg love!


burpees in action!


Tenk at det går an å bli så sliten i hele kroppen uten å bruke et eneste treningsredskap. Dette er jo en kjempeenkel økt som kan gjøres uansett hvor man er! Kanskje det ikke frister like mye å gjøre denne økta ute i minusgrader, men utenom løpingen kan jo resten gjøres på stuegulvet.der oppe bor vi for de som lurer 😉


Nå er det jammen lørsdagskvelden dere! Enjoy 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page