top of page

Morgentåke i Dubai

God morgen godtfolk!

Idag startet arbeidsdagen tidlig, og jeg var lettere forvirret når jeg åpnet øynene. To av veggene våre på soverommet består nemlig av vindu fra gulv til tak, og det er som regel svært lyst i rommet når jeg våkner (vi har ikke gardiner!). Idag var det visstnok lyst, men jeg kunne ikke se så mye mer enn det. Det var så mye tåke at kun toppene av bygningene rundt oss vistes. Se selv, ganske kult synes jeg 🙂


begrenset utsikt fra altanen i morges..til venstre her kan man til vanlig se "the Greens", et (som dere kanskje forstår av navnet) grønt, fint og frodig område i Dubai. Borte vekk jo!som sagt, lettere forvirret! ...og trøtt i trynetback to normaljepp! alt er som normalt 😉


Nå må jeg jobbe så mannen blir fornøyd! Han har vært i Stockholm i helgen og forelest for Afpt sine personlige trenere in the making (hei til dere forresten 😉 )

Ha en fin dag folkens!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page