top of page

Morgenhvil og intervaller

Her i hus starter dagen oftest i 6-tiden, og noen ganger lurer jeg faktisk på om Kaia kan klokka allerede, for det er liksom morgen på slaget 6! Selv om hun er imponerende punktlig så er det aldeles for tidlig for min smak. I starten av sitt liv skjemmet hun meg jo ut med å sove til 8/9-draget, men de dagene er forbi ass.

Jeg har derfor gjort det til vane å sove med henne når hun har sin første hvil for dagen. Den kommer som regel bare to timer etter at vi har stått opp, så jeg drøyer kaffen og legger en t-skjorte over trynet mitt sånn at det blir helt mørkt, og så tar det ikke mange minuttene før jeg joiner Kaia i drømmeland. Jeg kan få alt mellom 40 til 90 minutter på øyet, men i dag dere, i dag sov vi i 2 timer og 20 minutt! Altså, det var så digg!

Ok, jeg forstår om det ikke akkurat er kjempespennende å lese om mine søvnvaner, men for ei som alltid har vært opptatt av å sove lengst mulig (dog ikke på kvelden), så er det med søvn ganske viktig ass. Kanskje til og med det var den lange hvilen som gjorde at det gikk så bra å løpe intervaller i dag. 20 intervaller gikk som en lek jo! Eller, det var kanskje å ta litt hardt i, men jeg hadde tenkt å løpe 16 stk liksom, og så ble det plutselig noen bonusintervaller. 30 sekund på, 30 sekund av, og tempoøkning på 0,1km/t for hver intervall. Jeg startet på 17 og økte til 18,5- yeah baby!


Kaia våknet i det jeg skrudde ned tempoet da jeg var ferdig, så jeg må si den frøkna har vært meget bra med timingen på sovinga i dag 😉

Snaiks

0 views0 comments
bottom of page