top of page

Morfar fyller år

I fjor feiret vi pappa sin bursdag på en yatch, i dag ble det en lang Skype- samtale istedet. Men til gjengjeld var i alle fall Kaia med på bursdagshilsenen, i fjor på disse tider var hun bare ett lite frø som kun jeg, Ian, mamma og kunden min i Ajman visste om 😉

Tenk så mye som har blitt forandret fra ett år til ett annet. Nå har jo pappa blitt morfar for pokker!

Og for en snill morfar han er! Kaia hadde ham rundt lillefingen langt før hun kom ut av magen min, og det er virkelig en fantastisk følelse å se hvor glad han er i henne. Han har allerede skjemmet henne ut, og noe sier meg at dette bare er begynnelsen 🙂

Pappa, jeg er heldig som får kalle deg pappa, men Kaia er enda heldigere som får kalle deg morfar. Glad i deg ♥

GRATULERER MED DAGEN!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page