top of page

Mitt kjøleskap

Da vi bodde i Stockholm var jeg mye flinkere til å gjøre storhandel hver gang jeg handlet mat. Her i Dubai har vi en dagligvarebutikk rett over gata, så det blir oftest at jeg stikker innom daglig. Men jeg blir nesten deprimert av tomme kjøleskap, så idag fikk jeg iallefall fyllt opp litt, og gikk fra 😦 til 🙂 på ett lite vips!


photo copy

photo

Jeg er ikke så flink til å planlegge måltider frem i tid ( jeg vet jo for pokker ikke idag hva jeg har lyst på imorgen!), men har vel mine faste varer som jeg alltid kjøper. Og så vet dere jo at jeg ikke er den som varierer meg ihel når det gjelder mat, hvilket gjør det hele mye lettere.

Jeg må alltid ha egg i kjøleskapet, og reservegrønnsaker i fryseren. Med det kommer man (iallefall jeg) langt. Ellers kjøper jeg som regel bare fisk, kylling eller kjøttdeig og grønnsaker. Og eventuelt blåbære eller ananas, som by the way smaker helt fantastisk i Dubailand! Dessuten har jeg de siste to månedene (!) lagt for vane å alltid kjøpe sjokolade. Jeg tror ikke det er langt fra sannheten om jeg sier at det har hendt max 10 dager over de siste to månedene at vi ikke har spist sjokolade.  Vi snakker “sunn” sjokolade av type 85% kakao (vi har avansert fra 70 til 85%), men likevel. Det er jo nesten drøyt!

Men, jeg kjøpte likevel 3 plater idag også. Så sjokoladeavhengigheten ser ut til å vedvare 😉

Ha en fin onsdag! Snaiks 🙂

1 view0 comments
bottom of page