Mitt aller første fallskjermhopp

…og flere skal det bli! Jeg MÅ jo hoppe igjen! For jeg husker ikke mye av det som skjedde der oppe i luften. Flaks at jeg har både video og en hau med bilder!


tandemhopp FTW!


Det gikk så fort, men samtidig ikke! Egentlig var jeg ikke særlig nervøs. Eller, jeg var ganske stressa akkurat i det jeg skulle dra, men da jeg kom fram måtte jeg sitte å vente i 2 timer, så da fikk jeg roet nervene litt.


før avgangdette flyet her selger bare enveisbilletterklar, og egentlig ganske roligpå vei opp


Meeeeen, når jeg stod der, og hang i nesten løse luften i døråpningen, fastspennet på en fyr jeg aldri har møtt, DA folkens! Da kom alle nervene som jeg burde ha hatt den siste uken på en gang, og jeg tenkte what the f**k am I doing!?!?

Takk og pris var det ikke jeg som måtte ta selve hoppet- da hadde jeg nok sittet på det flyet ennå 😉


1 stk dritnervøs Inger

upside downsnart nede igjen