top of page

Mitt aller første fallskjermhopp

…og flere skal det bli! Jeg MÅ jo hoppe igjen! For jeg husker ikke mye av det som skjedde der oppe i luften. Flaks at jeg har både video og en hau med bilder!


tandemhopp FTW!


Det gikk så fort, men samtidig ikke! Egentlig var jeg ikke særlig nervøs. Eller, jeg var ganske stressa akkurat i det jeg skulle dra, men da jeg kom fram måtte jeg sitte å vente i 2 timer, så da fikk jeg roet nervene litt.


før avgangdette flyet her selger bare enveisbilletterklar, og egentlig ganske roligpå vei opp


Meeeeen, når jeg stod der, og hang i nesten løse luften i døråpningen, fastspennet på en fyr jeg aldri har møtt, DA folkens! Da kom alle nervene som jeg burde ha hatt den siste uken på en gang, og jeg tenkte what the f**k am I doing!?!?

Takk og pris var det ikke jeg som måtte ta selve hoppet- da hadde jeg nok sittet på det flyet ennå 😉


1 stk dritnervøs Inger

upside downsnart nede igjentryna ikke når vi landa engang!high five for at vi overlevde!beina godt plassert på jorda igjen- der de hører hjemme!!!vi måtte selvfølgelig avslutte me en standardpose, men jeg var litt høy på adrenalin og generelt glad for å være i live, så det var jo så som så med stilen 😉


Igjen, tusen takk til supersnille Marie, Julie og Elise for verdens kuleste gave!! 😀

Video kommer, bare rekker ikke å legge den opp nå, jobb kaller!

Later!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page