top of page

Mettimagen.com

Nok en travel dag er snart over. Merker at bloggen tar litt skade av at det er mye å gjøre for tiden, så sorry for litt lite aktivitet og litt kjedelige innlegg..

Jeg føler nesten ikke at jeg får tid til noen ting jo. Idag fikk jeg til og med ikke tid til å spise. Det resulterte i at jeg var kjempesulten når det endelig ble middag, og i og med at taco stod på menyen føler jeg meg sånn akkurat nå:


meeeeeett


Heldigvis er dette et gammelt bilde, men det beskriver kveldsformen ganske bra. I tillegg synes jeg bildet er ganske kult, mest fordi jeg husker at jeg holdt på å le meg ihjel da det ble tatt. Tenk så morsomt man kan ha det med en onepiece og en pute- det skal ikke så mye til for å underholde meg, bare så det er sagt!


skulle ønske jeg kunne si at jeg hadde "polstret" rumpa også, men it's all me!verdens beste mamma 🙂


Uansett, dagen idag har jeg brukt til møbelshopping og diverse annet som trengs til jobben. vanligvis er dette meg når det gjelder shopping:


men idag var det vanskelig å finne noe som både jeg og lommeboken til SHP var fornøyd med.. Så, nytt forsøk imorgen! Imorgen blir det også forhåpentligvis et forsøk på WOD 12.4 som består av blant annet: tatatataaaaaa: DOUBLE UNDERS!! Jeg fikk ønsket mitt oppfyllt! Hvor kult er ikke det?!

Stay tuned!

Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page