top of page

Mett.com

Det begynner å bli trangt inni den der magen min ass. Og det merkes på apetitten! Eller, apetitten er vel som før egentlig, det er bare det at jeg ikke får plass til å spise så mye som jeg vanligvis ville ha gjort.

I går kveld var jeg for eksempel så mett etter middag at jeg så vidt klarte å puste da vi la oss, og følte at jeg nesten måtte sove sittende. Jeg spiste riktignok mye mat, men langt fra så mye som jeg kunne ha gjort for 6-7 måneder siden.

I dag har vi vært på brunch på Al Qasr, noe som også pleier å være et etegilde uten like, men jeg måtte se slaget tapt etter to tallerkener mat. Og det var til tross for at jeg både hadde skippet frokost, og hatt en bra økt i gymmet før vi tok på oss finstasen. Men jeg klager ikke ass, det er bare pussige greier for en frøken som er vant til å spise mer enn en voksen mann.

Anyways, jeg har tydeligvis vært for mett til å ta noen bloggverdige bilder, så jeg slenger opp bildene av den nye søte genseren min i stedet. Den er jo forsåvidt ganske passende til temaet likevel, eller? 😉Gudd nait partypeople, I’m signing out!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page