top of page

Merkelig ass

I dag tok jeg meg selv i å (nok en gang) gjøre noe som jeg egentlig synes er litt merkelig. Jeg tok på meg mascara før jeg gikk på trening.

Altså, det er jo ikke som at jeg blir dritfin av å ta på meg litt mascara, så desto merkeligere er det at jeg plent må ha på smøreriet før jeg stikker for å trene. Hjemme i Dubai gjør jeg det nemlig ytterst sjeldent. Men der treffer jeg jo sjeldent på folk. Her hjemme føler jeg at jeg må fordi jeg skal trene med andre folk, og jeg vil føle meg vel. Det er jo strengt tatt ikke noe i veien med det, sånt må man få bestemme selv og folk må gjerne trene med løsvipper for min del. Det merkelige er bare at jeg har null problem med å snappe det sminkefrie trynet mitt hver dag, til ganske mange flere mennesker enn det jeg har sjangs for å treffe på Spinneriet i Egersund liksom.

Forstå det den som kan.

Jeg har heller ikke den minste bekymring for å legge opp såkalte #shamelessmirrorselfies som over hundre tusen mennesker kan se, mens jeg virkelig kvier meg for å ta ett bilde av meg selv i speilet på ett treningssenter med maks åtte andre morgenpigge medlemmer tilstede.

Igjen, forstå det den som kan.Jeg går og legger meg og funderer litt over saken.

Neida, bare kødder. Jeg går og legger meg for jeg er trøtt 😉

God natt!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page