top of page

Mens vi venter på lille bebis

Advent kunne ikke kommet på et mer passende tidspunkt, for jeg er som nevnt i ventemodus for alle penga! Jeg drømte i hele natt at det ble action, og jeg var så happy for å endelig kunne avsløre kjønnet og fortelle dere at jeg var blitt mor. Åh lol, man drømmer virkelig mye rart som gravid ass.

Som følge av all den rare drømmingen våknet jeg før fuglene feis i morges, og det var til og med forsatt mørkt ute da jeg slo opp øynene. Det var jo ganske koselig, så jeg krøp like gjerne tilbake i sengen med en kaffekopp da Ian dro på jobb. Men så sovnet jeg visst igjen, og sov helt til 11, så det er i alle fall ingen som kan si at jeg ikke hører på tipset om å sove mens jeg kan 😉

Det var lite spiselig i kjøleskapet, eller dvs, vi hadde ikke egg, så jeg tok på capsen og la ut på tur. 30 minutter var alt jeg gadd, men jeg fikk da kjøpt egg i det minste.Så mye mer “nytt” har jeg ikke å komme med, men jeg håper dere har forståelse for det i disse tider.

Men jo, jeg kan jo tipse om denne artikkelen som jeg ble intervjuet for i går. Ikke så mye nytt for dere som leser flittig her kanskje, men stas likevel- synes jeg da 😉

Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page