top of page

Mens du sov

Men de fleste av dere sov har jeg altså fullført mitt første marathon! (…og antagelig mitt siste). Akkurat nå kjennes det ut som at noen har kjørt over meg med enn elektrisk rullestol sånn ca 59 ganger, og jeg er egentlig bare mest glad for at det hele er over.

Meeeeeeen, jeg er jo ganske glad for at jeg nådde målet mitt. Både det offisielle målet som var å fullføre, og det mindre offisielle målet som var å klare det på under 4 timer!!!

03:58:55 baby!!!!!! 😀 😀 😀


photo copy

de siste meterene (her har jeg hatt krampe i leggene i ca 2km!)DONE!! ..og bilder lyver mye- pain all over!!

DONE!! ..og bilder lyver mye- pain all over!!


Skrives mer senere. Nå vil jeg sove.

Tusen, tusen takk for alle lykkeønskninger! Det setter jeg stor pris på 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page