top of page

Maple Bear Nursery

I dag startet jeg dagen med ett aldri så lite foredrag i en barnehage av alle ting. PR-firmaet som har hooket meg opp med gratis VOSS-vann ønsket at jeg skulle komme på barnehagens åpne dag for å fortelle foreldrene om trening og sånn, og siden det var en fin anledning å fortelle om SHP på, stilte jeg opp. Det var ikke akkurat fullt hus, men jeg var godt fornøyd med min del iallefall. Særlig med tanke på at jeg planla hele foredraget mens jeg var på løpetur i morges 😉

Stikkord for foredraget var start med maten, vær mer aktiv i hverdagen (altså ikke bare i gymmen), og alt er bedre enn ingenting- og så fikk de prøve seg på litt paused-squats og bulgarske splitt.


IMG_2475

IMG_2478

IMG_2479

IMG_2480

IMG_2481

Resten av dagen ble spendert (er det ett ord?!) ved bassenget, og i skrivende stund ligger jeg i matkoma på sofaen etter kyllingcashewpestopizza og liiiiitt sjokolade. I går gled det ned hele 200g melkesjokolade hos undertegnede, og jeg tror pokker ikke at det var langt i fra det i dag heller gitt 😉

Ha en fin helg folks, I’m out!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page