top of page

Man tager vad man haver

God søndag! Eller skal jeg si “mandag”? I Dubai starter nemlig arbeidsuken på søndager. Det var en sjeik som tenkte at det var bedre for industrien og økonomien, og dermed ble det sånt!

Uansett, jeg sitter iallefall her glad og proppet av endorfiner etter en gøy treningsøkt! Etter mange timer med noe som ser ut til å være et evighetsprosjekt på dataen var jeg sur og gretten innvendig (noe jeg frykter de i omgivelsen min merket ganske godt :-S ) så jeg bestemte meg like gjerne for å ta heisen opp i toppetasjen der vi bor, for en treningsøkt.


Smart gjort Inger, for det hjelper virkelig på humøret å trene!

Jeg hadde egentlig gjennomført denne ukens treningsøkter allerede, så det ble en helt random styrkeøkt. Siden jeg hadde muskel-singletten på ble det like gjerne en skikkelig pump-it-up overkropps økt! Ikke helt min stil, men kjempegøy likevel 😉

Gymmet i toppetasjen er ikke akkuratt vel utstyrt, så da gjelder det å bruke fantasien!

Akkuratt denne øvelsen var kanskje ikke SÅ krevende for fantasien, men lat-pulldown maskinen kan jo også brukes som chins-stativ.Og avstanden mellom to tredemøller funket fint som dips-stativ (kanskje litt i bredeste laget, så om teknikken ikke var perfekt skylder jeg på det- samt at det var sett nr 4 og jeg hadde allerede gjort 30 stk 😉 Ahh..hva var vel livet uten unnskyldninger!?)

Igjen, sorry, men jeg har ennå ikke funnet ut av hvordan jeg får snudd videoen riktig vei (det var visst pappa som fikk alle datakunnskapene i vår familie!)

Ian (darlingen) sa han fikk vondt i øynene av å se hvor mye jeg hyperekstenderer i albuene- men fikk ikke vondt i det hele tatt- jeg loooover 😀

Dips er en øvelse som er svært belastende for skuldrene, og passer derfor ikke for alle. Dette gjelder selvsagt de med skulderproblemer, men også de som har dårlig holdning skal kanskje ikke gjøre dips for ofte. Dips på benk er en øvelse jeg ikke anbefaler noen å gjøre, siden mekanikken i skulderleddet i denne øvelsen er svært unaturlig, noe som gjør skaderisikoen ekstra høy.

Nå skal det smake godt med middag og et par timer i sofaen!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Commentaires


bottom of page