top of page

Mammakropp

Jeg fikk spørsmål om hva jeg har gjort for å få tilbake kroppen min etter fødselen, og jeg tenkte jeg ville dele tankene mine om det med dere også.

Som jeg skrev da jeg var gravid liker jeg ikke å kalle det å få tilbake kroppen min. For det første er ikke kroppen min som før, ei heller vil den bli det (les: jeg har båret frem ett liv- sånt gjør noe med en!), og for det andre har kroppen vært min hele tiden. Men jeg skjønner jo hva vedkommende mener altså. Nå er jeg ikke gravid lenger, og jeg må jo innrømme at da er det ganske greit å ikke ha stor mage heller.

Men greia er at jeg ikke har gjort noe særlig for å se ut som jeg gjør nå. Ja jeg trener, men det gjør jeg fordi jeg virkelig liker det og vil føle meg sterk igjen, ikke bare for å se ut på en spesiell måte. Selv om jeg ikke akkurat hadde sagt nei takk til litt mer muskler på rumpa sånn asap 😉

Og kostholdet mitt. Herregud. Jeg må nesten bare le når folk spør meg hva jeg spiser i løpet av en dag. Greit, jeg velger egg i stedet for cornflakes til frokost liksom, men fy søren så mye sjokolade jeg har spist siden den lille frøkna vår kom til verden. Det går sjelden en dag uten, og jeg er ikke typen som klarer meg med én bit!

Så ja, jeg er som nevnt glad for hvor bra kroppen har restituert seg etter fødselen, men det jeg vil frem til er vel at det ikke føles som min egen fortjeneste- I owe it to the breastfeeding! Jeg er fullt klar over at “konsekvensene” for sjokoladespisingen min blir værre når jeg slutter å amme, men enn så lenge nyter jeg denne sjokoladedietten jeg altså.


..sa hun og spiste en halv plate firkløver til kvelds 😉

Snaiks!

#kroppenetterfødsel

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page