top of page

Magetrening på svensk

Dere som følger ekstra godt med har nok fått med dere at jeg ikke bruker mye tid på magetrening. Det er helt enkelt fordi jeg ikke gidder. Om jeg i det hele tatt gjør noe magetrening legger jeg det av en eller annen grunn til slutten av økten, og da er jeg som regel så sliten at det oftest bare blir ett usselt sett istedet for de planlagte 3.  Takk og pris for all core-treningen jeg får på kjøpet av å kjøre tunge knebøy og markløft 😉

Meeeen, idag viste svensken meg en kul mageøvelse som jeg kjenner at jeg godt kan gjøre igjen. Den var så utfordrene at det var slitsomt å gjøre 4 repetisjoner, og sånn trening liker jeg!


IMG_0035

Jeg prøver her å holde en såkalt hollow-position mens Jens drar beina mine bakover og ned langs gulvet. Deretter dytter han meg opp igjen til planke posisjon, og jeg prøver hele tiden å holde magen spent. Ingen svai rygg er lov her nemlig- da slipper svensken meg ned på gulvet! Jo lengre ned han drar meg, jo tyngre blir det. I like it 🙂

Ellers kjempet jeg meg gjennom 3 runder av: 20 alternerende utfall bakover @ 55kg 10 push press @ 45kg 20 knebøy @ 65kg 10 chins

…jeg hadde tenkt å gjøre 4 runder, men gav helt enkelt opp etter 3 stk. Har du lyst har du lov og alt det der 😉

Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page