top of page

Mage, rumpe, lår

Dagens trening var ikke så mye mer enn tidsfordriv egentlig. Jeg hadde ikke lyst til å jobbe mer, og jeg hadde heller ikke lyst til å dra hjem før Ian var ferdig med sine kunder. Så da ble det litt jallatrening istedet da.

3 x 10 OHS @ 40-45 kg 5 x 5 knebøy @ 70-75 kg 2 x 10 1-arms OHS @ 12-16 kg 2 x 10 knee tuck i TRX


Vet dere, hver gang jeg tenker på den der Fitness Challengen får jeg sånn sug i magen som man får når man kommer på at man har glemt passet på vei til flyplassen eller skal ha eksamen dagen etter! Og det er jo nesten 2 uker til finalen! Jeg orker ikke gå rundt sånn i 2 uker altså! Men tipper det kribler litt ekstra bare fordi det ikke er 100% sikkert hvem som kommer til finalen ennå. For selv om jeg foreløbig ligger godt an, feirer jeg ikke før det er offisielt.

Krysser fingrene for at det går veien- imorgen er siste frist!

Snaiks 🙂

6 views0 comments

Comments


bottom of page