top of page

Målløs

Julaften kom tidlig i år! For meg og Ian (og resten av familien!) kom den 3. desember da vi fikk den beste julegaven vi kunne tenke oss i Kaia. Og for Kaia har det vært julaften omtrent hver dag etter det. Vi har nemlig fått så mange gaver til henne at jeg er mildt sagt målløs. Både gaver og blomster har blitt levert på døren, og jeg har blitt sittende måpende mer enn én gang for å si det sånn!

Jeg har alltid visst at folk i Dubai er over gjennomsnittet gavmilde, men dette her hadde jeg faktisk aldri trodd. Vi har fått gaver av både familie, venner og kunder, til og med kunder som vi strengt tatt ikke har kjent så lenge. Vi fikk for eksempel en stor gift hamper med brodert teppe og klær fra en online kunde Ian har truffet én gang liksom. Og en av kundene mine, som allerede hadde gitt oss seng, stol og stellebord fra Stokke, håndkle fra Dior og babyteppe fra Ralph Lauren (alt arvet, men likevel), sendte tidenes blomsteroppsats (det var tre menn i leiligheten for å sette opp herligheten for pokker!), og gav Kaia sovepose, onepiece og smikke fra Baby Dior. Altså, hun er jo gal. Da vi var på kjøpesenteret i går måtte jeg sjekke prisen, nysgjerrig som jeg er, og vi snakker nærmere 5000 nok for kun soveposen liksom! WHAT!? Kaia har jo sovet mest i ett teppe moren til barndomsvenninnen min har strikket hun da..

Jeg har alltid lurt på hvem det er som kjøper designerklær til babyer, og nå vet jeg, for den lille prinsessa vår har klær fra Gucci, Dior, Ralph Lauren, Roberto Cavalli og Fendi. Herregud. Det er jo faktisk helt sprøtt.

Men for all del, jeg er ikke utakknemlig, det er bare litt uvirkelig hele greia. Sheikh Majid sendte jo til og med gullarmbånd med diamant i til Kaia, så det er vel strengt tatt ikke rart at jeg blir målløs?

Uansett, her er litt av alt vi har fått. Det var jo ett evighetsprosjekt å få tatt bilde av galskapen, men jeg kjente bare at jeg måtte få det dokumentert slik at jeg har bedre sjangs til å huske alt. Om ikke annet blir det i alle fall en bra show and tell for Kaia når hun blir stor 😉

P1010294
P1010299
P1010307
P1010311
P1010317
P1010321
P1010326
P1010330
P1010362
P1010365

Nå gjelder det jo bare å få brukt alt før det blir for smått! Kanskje jeg skal bli ekte blogger og drive med “dagens antrekk” og sånt? Lol 😉

Snaiks!

#robertocavalli #barselsgaver #gucci #babydior #fendi

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page