top of page

Lytte på kroppen vs. lathet

Jeg lurer på om Kaia har smittet meg med snuen sin, for i dag har jeg også følt meg litt pjuskete. Trøtt, slapp og tett i hode og nese. Det er mye mulig jeg bare innbiller meg også, for jeg er nok ganske flink til å kjenne ekstra godt etter dersom det er noe å kjenne på liksom. Jeg droppet i alle fall å trene, og var ikke helt sikker på om jeg gjorde det fordi jeg “lyttet til kroppen”, eller fordi jeg helt enkelt var lat.

Ikke at en ekstra dag treningsfri er noen big deal, jeg tar jo det når det passer meg uten å føle meg lat av den grunn, det var bare at jeg hadde gledet meg til å trene på SHP igjen. Og jeg hadde godt av tid til å gjøre det. Men orken var der altså ikke, og det ble sovings med Kaia hele to ganger i stedet.


Prøver igjen i morgen. Dersom jeg ikke er syk på skikkelig da 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page