Luksus

Det har vært en luksusferie med stor L, og den ser ikke ut til å være over helt ennå. Jeg har kommet frem til Dubai, og blir i skrivende stund kjørt hjem av en privatsjåfør som visstnok er complementary når man flyr Business og First.

Jeg fikk altså fly First Class hjem også, og det var akkurat like (om ikke enda mer!) stas nå som da jeg fløy ut. Jeg fikk samme setenummer som sist, og selveste Naomi Cambell satt i cabinen ved siden av meg! Ikke at jeg så så mye til henne akkurat (det er ganske usosialt å fly First!), men det var jo kult likevel.

Og det er nesten skummelt hvor behagelig det er å fly på det viset altså! 16 timer er jo over på ett lite blunk, og alt fra man går inn på flyplassen til man setter seg i bilen hjem går helt smooth.

Jeg har snudd døgnet med 12 timer i LA, så jeg prøvde å ikke sove så mye for å være trøtt til i kveld. Men det er jammen ikke lett å holde seg våken når man kan legge setet helt flatt, har både madrass, dyne og pute, og kan lukke døren til midtgangen for å få helt fred og ro. Så litt sovings ble det altså, men med tanke på at øynene går i kryss as we speak tror jeg det skal gå greit å sovne snart likevel.

Kveldsdusjen er iallefall allerede tatt en liten time før jeg gikk av flyet. Kunne jo ha spart den til jeg kom hjem, men måtte helt enkelt gripe sjangsen til å dusje oppe i luften én siste gang 😉First ass.. 😀

Nå er jeg framme og gleder med til å se elsken min igjen!!!

Snaiks

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png