top of page

Long time no see

Sist uke ble det ikke mye styrketrening på denne jenta. Det var egentlig litt med vilje fordi jeg ville unngå å være støl i kroppen til helgens crossfit throwdown, og litt fordi jeg har blitt hekta på å løpe igjen-vi får se hvor lenge dét varer! Uansett, idag var det på høy tid at jeg kjørte styrke igjen. Hva er vel ikke bedre enn en god gammeldags squatfest da?!

5 x 5 backsquat @ 80 kg 4@8 bulgarian splitsquat @ 50 kg 3 x 8 overhead squat @ 50 kg

Sist jeg prøvde meg på samme greie gikk det ikke så bra, og feig som jeg er tok det dermed ett par uker til jeg prøvde meg igjen. Men idag gikk altså knebøyene ok, med samme vekt som jeg gjorde sist. Kanskje kropp og topp hadde godt av litt pause fra styrketreningen..?


godt fornøyd med dagens innsats..og stolt over å ha sluttet å bite negler!! (..iallefall for tilfellet!)


Nå er det over og ut her i heimen!!

God natt godtfolk 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page