top of page

Litt trening, litt strand, mye kos

Mamma og pappa kom natt til onsdag, så det er forklaringen på kos-delen av overskriften. Og med kos tenker jeg ikke bare på det faktum at jeg omtrent non-stop har spist yoghurtnøtter, smågodt eller sjokolade siden klokken var sju onsdag morgen (#truestory), men mest av alt all kos med Kaia og mormor og morfar. De koser seg med henne, men fy søren som hun koser seg med dem! Det er en fryd å se, og jeg blir glad helt inni  hjerterota av å se dem sammen.


I dag ble det 5 kilometer på mølla før stranden. Planen var å løpe intervaller, men mens jeg varmet opp føltes det så bra å løpe at jeg heller bestemte meg for å løpe 5km så fort jeg kunne. 23 minutt og 11 sekunder senere var jeg ferdig, og jeg gleder meg faktisk til neste forsøk sånn at jeg kan slå min egen tid. Jeg mener for all del ikke at man alltid må ha progresjon enten det er på gymmet eller når det gjelder løping, men akkurat nå for tiden motiveres jeg veldig av å se min egen fremgang. Tydeligvis 😛


Gudd nait :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page