top of page

Lets add 5 kilos

Kunden min er gal- men jeg elsker henne 🙂 Ikke nok med at hun overøser meg med sko, treningsklær og designervesker (!), det er en fryd å trene henne, og i sommer har hun til og med fått meg til å trene bedre, både med og uten henne.

Idag måtte vi jo trene sammen siden jeg reiser hjem til Norge i 3 uker på lørdag (halleluja!!!), og hun foreslo at vi skulle gjøre denne økten. Vi har faktisk gjort den flere ganger sammen før, og vi har begge vår “faste” belastning som vanligvis nesten tar knekken på oss. Så da den lille frøkna idag plutselig sa “lets add 5kg” visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte. Men jeg valgte det første og gjorde altså 3 runder av:

20 utfall bakover @ 65kg 10 push press @ 55kg 20 knebøy @ 75kg 10 pullups

I ettertid ser jeg jo klart og tydelig at jeg også burde hatt 5kg rundt livet på pullupsene, men det får spares til neste gang 😉

Men ikke nok med det. Vi fikk jamnen tid til en aldri så liten finisher også før undertegnede måtte storme til frisøren:

21 burpees 21 toes to bar 18 burpees 18 toes to bar 15 burpees 15 toes to bar 12 burpees 12 toes to bar 9 burpees 9 toes to bar 6 burpees 6 toes to bar 3 burpees 3 toes to bar

Tror dere meg dersom jeg sier at jeg var ganske sliten etterpå eller?


20140801-010446 am-3886006.jpg

Det er jeg iallefall nå, og øyelokkene holder på å falle sammen as we speak. So I’m signing out. Snaiks!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page