top of page

Let’s set things straight

Dere som følger meg på Instagram la kanskje merke til dette bildet som jeg postet igår:


photoabs

Vel, etter snart 2000 (!) likes kjente jeg at jeg måtte få gjøre én ting klart; bildet er altså gammelt, derav teksten “I don’t always have abs, and when I don’t, I’m glad I have old selfies to remember them by“. Det var egentlig bare ment som en spøk, men jeg fikk jo nesten dårlig samvittighet for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på bildet, fordi jeg altså (desverre???) ikke ser slik ut akkurat nå.

Når det er sagt har jeg heller ikke behov for å se slik ut (strengt tatt var nok ikke formen veldig bra, jeg var nok bare heldig med både brunfarge, vinkel og belysning), og jeg er nok litt for glad i sjokolade og gigantiske middager for å kunne oppnå en slik form året rundt. Jeg håper og tror jo også at de fleste av dere har forstått til nå at jeg har ett ganske avslappet forhold til kropp og mat. MEN like garantert som at bjørnen fiser i skogen, så har jeg én periode per måned der jeg føler meg som en flodhest i singlett og turkis joggebukse. Da blir det fort til at jeg ser tilbake på slike selfies og ønsker at jeg så annerledes ut. Jeg skal jo liksom være ett “sunt forbilde” som ikke bryr meg om slike ting, men jeg kan ikke noe for det. Jeg går opp 10 enheter i fettprosent over natta jeg, og tenker stygge ting om kroppen min som brev på posten én gang i måneden. Det bare er sånn tydeligvis. Og om noen ikke har forstått sammenhengen så er jeg altså i den delen av måneden nå.

Så, jeg vet ikke hvor jeg egentlig ville hen med dette innlegget (kanskje var det bare en unnskyldning for å kunne vise frem skrytebildet nok en gang), for jeg vet jo at det går over, men tenkte vel bare å få frem til dere at jeg har mine helt-normalt-for-å-være-jente-moments jeg også  😉

Nå er det uansett leggetid, så jeg får runde av. Søvn er jo viktig for å #blikvittdetusunnemagefettet som Else Nordfra sier, så jeg satser på at det gjør susen og hopper i loppekassen!

PS! Jeg har spist sjokolade både til lunch og middag idag, så dere trenger ikke være redde for at jeg skal go all fitness on your asses og begynne å spise proteinfluff og ispinner laget av Funlight-saft bare fordi jeg føler meg litt tjukk for øyeblikket. Ingen fare der altså! God natt 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page